Turvallisesti Teatteriin

Terveysturvallisuusohjeistus Pesäkallion kesäteatteriin saapuvalle 

Kesä 2021 

Haluamme, että Pesäkallion kesäteatteriin voi tulla turvallisin mielin myös pandemia-aikoina. Yhteisen hyvän vuoksi toivomme kaikkien katsojiemme lukevan ja huomioivan nämä ohjeistukset. 

Vain terveenä teatteriin 

Jos tunnet olosi kipeäksi, sinulla on vain lieviäkin oireita tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, jääthän silloin kotiin. Tällaisissa tilanteissa voit vaihtaa lippusi kuluitta toiseen näytökseen, kunhan viimeistään esityspäivänä lähetät asiasta sähköpostia osoitteeseen pesakallio@gmail.com

Käsihygienia ja tilojen siisteys 

Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista wc-tiloissamme. Käsidesiä on saatavilla teatterissa useissa pisteissä. Käytäthän sitä. Jos yskittää tai aivastuttaa, muistathan tehdä sen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu. Desinfioimme kosketuspintoja ja siivoamme tilojamme normaalia useammin.

Kasvomaskit 

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja suosittelemme katsojillemme kasvomaskin käyttöä. Erityisen tärkeää tämä on, jos käytte sisätiloissamme esim. wc:ssä tai kahviossa. Työntekijöillämme on asiakaspalvelutilanteissa kasvomaskit. 

Turvallinen lippujen ostaminen 

Teatterimme liput myy turvallisesti Lippupiste sekä verkkokaupassa että myyntipisteissään. 
– Lahdessa myyntipiste löytyy kauppakeskus TRIO:sta.
– Linkki nettikauppaan: www.lippu.fi/artist/pesakallion-kesateatteri/

Kun ostat lippuja, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Ajantasaiset yhteystiedot ovat ehdottoman tärkeitä, jotta voimme tavoittaa katsojat poikkeustilanteissa. Olethan ajoissa liikkeellä, sillä Lippupisteen myynti sulkeutuu aina tunti ennen esityksen alkua.

Huomaathan, että ovelta lippuja ei niiden rajoitetun määrän vuoksi välttämättä saa tai niitä on myynnissä erittäin vähän. Ovimyynti aukeaa tunti ennen esityksen alkua.
Myös ovimyynnissä jokaiselta asiakkaalta tarvitaan terveysturvallisuussyistä yhteystiedot. Tämä valitettavasti kerryttää jonoja ja on myös syy Lippupisteen suosimiselle. Varauksia otamme vain ryhmäasiakkaille.

Esitykseen saapuminen 

Teatterimme on ulkotilassa. Parkkitilaa on runsaasti ja turvavälien pitäminen saavuttaessa onnistuu hyvin.

Katsomossa 

Katsomossa on tilaa huomioida turvavälit. Huomioithan, että jätät turvavälin muihin kuin oman seurueesi jäseniin.

Väliajalla

Pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin. Huomioithan turvavälin (2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa. Väliajalla on pihamyynnissä jäätelöä, virvokkeita ja makkaraa. Kahvio ja wc-tilat löytyvät sisätiloista.

Maksutavat

Aiemmista kesistä poiketen teatterillamme on käytössä korttimaksupäätteet jokaisessa ostopisteessä ja suosittelemme sitä maksutapana.

Esityksen päätyttyä 

Kun esitys päättyy, poistuthan teatterista rauhallisesti ja turvavälit säilyttäen.

Huomioidaan myös sää

Päivänäytöksien aikaan aurinko osuu katsomoomme. Muistathan tarvittaessa suojautua auringolta vaatetuksella ja voiteilla sekä varata juotavaa mukaan. Katsomoon voi tuoda myös sateenvarjon aurinkosuojaksi, mutta varmistathan, ettet estä takanasi istujan näkyvyyttä.

Lisätiedot

Tiedusteluihin vastaamme puhelimitse ti-to klo 12–15 numerossa 044 2790 333, emme kuitenkaan esitysten aikana. Sähköpostiin pesakallio@gmail.com vastaamme mahdollisimman pian.

Lämpimästi ja turvallisesti tervetuloa teatteriin!
Kiitos, että tulet!
Kiitos, että välität!

Päivitämme tätä ohjeistusta tarvittaessa.