Seitsemän veljestä rymysi katsojien sydämiin

Koko Pesäkallion kesäteatterin väki ja kesän 2017 työryhmä iloitsevat suuresta palautteen määrästä, jota olemme saaneet! Kiitos katsojat! Ilman teitä ei olisi meitä!

 

 

Katsojapalautteita mm. sosiaalisesta mediasta:

 

Huikea esitys.

***

Suosittelen! Todella viihdyttävä esitys.

***

Kannatti mennä katsomaan. Musiikki sopi hyvin ja osasivat laulaa.

***

Taas niin onnistunut ja viihdyttävä kokonaisuus että kannatti odottaa. Suosittelen tulemaan kauempaakin.

***

Kiitos Pesäkallion kesäteatteri jälleen kerran! Kiven teksti yhdistettynä Ismo Alangon musiikkiin oli nerokasta. Kokonaisuus oli Kiveä kunnioittava, ehyt ja todella nautittava. Markus, Väinö, Kalle; Sadun ohjauksessa, ja koko porukka: UPEAA!

***

AIVAN LOISTAVA!!!!! Kiitos miljoonasti <3 Massulihakset sai kyytiä.

***

Kiitos! Oli ihan huippu! Suosittelen kaikille!

***

Perinteitä kunnioittaen, tuoreesti, ajassa eläen, hyvällä rytmillä, taidokkaasti, tunteella, tyylillä ja upealla yhteisellä energialla toteutettu ja vedetty kulttuuripläjäys! Kaikki elementit resonoi hienosti yhteen. Kiitos!

***

Kiitos kesän parhaasta elämyksestä!!

***

Erittäin hyvä esitys. Suosittelen. Vauhdikas ja mukaansatempaiseva esitys!

***

Vahva, väkevä, äijä- ja veijarimainen, eläytyvä/heittäytyvä. Todella upea kokemus!

***

Voimalla seitsemän miehen! Kiitos viihdyttävästä torstai-illan esityksestä 🙂 Kaikki 10 nähty!

***

Seitsemän veljestä oli tosi hyvä, tykkäsin!!! Ismon biisit sopivat todella hyvin, heti alkuun säkenöivä voima nosti karvat pystyyn… ja lopun Anssin 1972 kostutti silmät.. enempää ei kai voi toivoa!? Kiitos!

***

Säkenöivää ja raikasta perinteitä kunnioittaen.

***

Lämmin kiitos teille, Pesäkallion kesäteatteri, loistavasta esityksestä! Te ihanat persoonalliset veljekset olitte löytäneet itsenne ja piditte katsojan tiukasti mukana välillä kauhistellen, välillä nauraen ja välillä intoa puhkuen. Onneksi Venlan lempeä hymy rauhoitteli tuota tunteiden kirjoa. Kivi ja Alanko ovat olleet minulle timantteja kielen ja kansan mentaliteetin välisen suhteen oivaltamisessa. Kiitos ohjaajalle siitä, että nämä kaksi, joiden välillä on lähes 150 vuotta, kohtaavat näytelmässänne! Ja muusikoille kiitos, että teitte mahdolliseksi mieleenpainuvan kesäteatterikokemuksen!

***

Kyllä oli komeat veljekset. Mahtava esitys jälleen kerran.

***

Kiven juureva teksti, Sadun kokonaisvaltainen ohjaus, Alangon ja kumppaneiden oivallinen musiikki, veljesten loistavan herkkä ja fyysinen ilmaisu sekä upea laulutaito! – Ylivoimaisesti paras kesäteatterikokemus koko elämäni aikana! Menkää hyvät ihmiset joukolla katsomaan!

***

Erittäin hyvä esitys. Suosittelen. Vauhdikas ja mukaansatempaiseva esitys.

***

Olen nähnyt kaikki Pesiksen näytelmät eikä koskaan ole vielä tarvinnut pettyä. Säävälän Satu on saanut aina porukastaan upean teatterinautinnon esiin.

***

Lämpimät kiitokset! Oli aivan loistava Tässä oli tavoitettu jotakin suomalaisuuden ytimestä, ohjaus oli nerokas ja näyttelijät ja laulajat loistavia. Paras kesäteatteriesitys, jonka olen koskaan nähnyt. Kiitos!

***

Kiitos…
Miulla on sellanen tunne että…..mahdanko koskaan enää teatteriesityksessä päästä samaan tunnelmaan…jää nähtäväksi. Nyt nautin tästä fiiliksestä.

***

Väkevä. Vahva. Rohkea. Osuva bändi ja Alangon musiikki sopivat täydellisesti teokseen. Lämmin suositus! Kiitos!

***

Pesäkallion kesäteatterin Seitsemän veljestä on väkevä. Se saa ihon kylmille väreille useita kertoja lämpimänä kesäiltana. Alangon musiikki sopi täydellisesti teokseen. Bändi oli oiva. Kiitos huikea Juhani eli Markus Karekallas & co! Suosittelen!

***

Ihania ootte!

***

Miten tän nyt sanoiksi pukisi… mukaansatempaava taiturimainen spektaakkeli, tunteiden sekamelska; naurusta innostuksen kautta loppuun silmäkulmat kosteina. Bonuksena älyttömän mahtava aurinkoinen sää! Hyvin te vedätte!

***

Pesäkallion kesäteatterille 10-vuotisonnittelu ja ihan tuhannet kiitokset Seitsemän veljestä -esityksestä! Osu ja uppos! Ihan täydellinen esitys! Kiitos! Kiitos! Kiitos!

***

Huikean hieno juttu ja nerokas ohjaus.

***

Osaamisessa ja intensiteetissä ei tässä seitsemän veljesten versiossa säästellä! Kiven kieli soljuu ja pirskahtelee, ärähtelee ja murisee, ulvoo ja ulisee, laulaa ja soi. Ei kesäteatteria, vaan teatteria parhaimmillaan!!

***

Sydämelliset kiitokset erinomaisesta teatterista! Sade ei meitä haitannut koska emme antaneet sen häiritä, eipä antanut näyttelijäsakkikaan. Musiikit oli upeat, roolisuoritukset erinomaiset. Erityisesti Juhani voisi oikeesti olla Juhani, niin mahtava ulkonäkö tähän rooliin. Kiitos siitä että täydellä sydämellä ylläpidätte Lahdessa laadukasta kulttuuritarjontaa, se välittyy katsojille ja ilostuttaa. 10v tyttäremme sanoin:esitys oli sikahyvä!

***

Vauhdikas esitys eilen, mainiot näyttelijät ja hyvät laulukohtaukset sekä kuminaama Väiski.

***

Mukaansa tempaava esitys ja musiikki osuvaa. Alku jo tempaisi mukaansa. Hyvä porukkahenki esiintyjillä. Suosittelen.

***

Oli kyllä karmee tempo päällä, lainatakseni Veskua. Autolle mennessäni ihmettelin, kun poskissa tuntui kummalta, mutta kasvolihakset olivat saaneet liikuntaa.

***

Parasta Pesäkalliota ikinä! Mietin etukäteen miten voi olla mahdollista yhdistää esimerkiksi Ismo Alangon musiikki Kiven tekstiin, mutta Sadulta se onnistui loistavasti. Kiitos upeasta elämyksestä.

***

Oli kertakaikkisen riemastuttava ja koskettava. Aleksis Kivi elää!

***

KYLLÄ! <3

***

Loisto esitys säkenöivällä voimalla! Tämä pitää ehdottomasti nähdä ja kokea … siis vielä kun ehditte, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa.

***

Upea, hauska, tykkäsin kypällä siksi ”vain” viisi tähteä.

***

Kiitokset todella hyvästä ja hauskasta esityksestä! Olimme katsomassa 19.7 isolla porukalla, vähän satoi lopussa, mutta ei mitenkään haitannut tunnelmaa 🙂 Onnea loppukesän esityksille.

***

Säkenöivää voimaa, alusta loppuun. Loistavan herkulliset veljekset. Suosittelen!

***

Voin sanoa että paras 7-veljestä kappale mitä oon kokenut! Hienosti valittu ja esitetty musiikki piti nätisti esityksen tuoreessa nipussaan. Välillä aivan hervottomia roolisuorituksia! Hyvä pilke silmäkulmassa koko ajan.

***

Loistavat roolisuoritukset. Henkilökunta ystävällistä. Nauruhermot koetuksella. Alangon musiikki tosi hyvä ja hienosti sovitettu. Tälläinen on viihdyttävä kesäteatteri.

***

Kiitos huikeasta esityksestä. Aleksis olisi ollut ylpeä.

***

Todella hyvä esitys, mahtavat näyttelijät, ja muusikko-näyttelijät, hienoa Alangon, Nurmion ja Kelan musiikkia.

***

Kiitos hyvät veljet ja bändi. Tuntui kuin olisimme sielunveljiä kaikki.

***

Ihmiset, menkää niinkuin olisitte jo….. Siis katsomaan juhlavuosien kunniaksi Seitsemän veljestä, Pesäkalliolle. Uhmasimme tänään kylmää hyytävää tuulta, varautuen vilteillä ja pitkillä kalsareilla. Veljeksillä ei ollut välillä rihmankiertämääkään.

***

Kaikki se hytiseminen kannatti, koska Veljekset olivat loistavia, riehakkaita ja musikaalisia. Yhteislaulut soivat todella kauniisti, soololauluista puhumattakaan. Nauroimme välillä vedet silmissä, välilä nyyhkytimme Simeonin mukana. Suomi 100v ja Pesäkallion kesäteatteri 10v. Kyllä oli juhlan arvoista meininkiä.

***

Ruma, kaunis ja rakas, rikas, rämä, mutta oma – sekä elämä että Pesäkallion kesäteatteri <3!

***

Seitsemän vähämielistä veljestä oli nappisuoristus kaikilta! Ja miettikää tätä kesää…ne on treenannu vesisateessa ja kymmenessä asteessa näin ammattitaitoisen shown.

***

Vastaa