Mies, joka ei osannut sanoa ei

Mies, joka ei osannut sanoa ei

Pesäkallion kesäteatteri esittää kesällä 2016 näytelmän Mies, joka ei osannut sanoa ei. Näytelmä perustuu Risto Jarvan vuonna 1975 ohjaamaan saman nimiseen elokuvaan, josta on muodostunut kotimaisen komedian klassikko. Sen näki elokuvateattereissa noin 300 000 katsojaa. Kun elokuva esitettiin ensimmäistä kertaa televisiossa vuonna 1977, se keräsi tv-ruutujen ääreen yli kaksi miljoonaa suomalaista.

Pesäkallion näytelmässä sukelletaan riehakkaasti 1970-luvulle, jolloin kyläkaupat toimivat ihmisten kohtauspaikkana ennen some-Suomea.  Näytelmässä Yhdysvalloista koti-Suomeen palaava pastori Aimo Niemi sijoitetaan lapsuutensa maisemiin, joissa hän päätyy parisuhdeneuvojaksi. Neuvoja paikallisille asukkaille jakava, naisista sen enempää kuin politiikastakaan mitään ymmärtämätön Aimo saa ristiriitaisilla neuvoillaan ja kannanotoillaan alueen asukkaiden elämät melkoiseen umpisolmuun. Kuten kunnon komediassa aina, solmut saadaan lopulta auki, ja kaikki kääntyy parhain päin.

Näytelmän ohjaa Satu Säävälä, joka myös sovittaa teoksen Pesäkallion hengen mukaiseksi. Niinpä tarjolla on taas hurttia huumoria, iloista energiaa ja musiikkia talon oman live-orkesterin siivittämänä.

LIPUT:

aikuiset 18€, lapset(6-12v.) 10€, eläkeläiset 15€, opisk./tyött. 13€

Hanki lippusi ajoissa!

LIPPUVARAUKSET:

pesakallio@gmail.com

puh. 044 279 0333

Katso Esitysaikataulu

Vastaa